print sitemap zoeken disclaimer contact

Yorick Huiskes

Yorick wilde altijd accountant worden totdat hij erachter kwam dat fiscale vraagstukken veel leuker en interessanter zijn. Bij zijn vorige werkgever begon hij acht jaar geleden als assistent accountant. Op de vestiging ontbrak een fiscalist en al snel vulde hij deze leegte in en werd hij hier de eerste en enige fiscalist. Zijn ruime ervaring en opleidingen in de accountancy komen tevens goed van pas. Hij kan een jaarrekening "lezen" en indien nodig een advies uitleggen in journaalposten. Dit is bijvoorbeeld handig bij herstructureringen. Met zijn doorzettings- en analytisch vermogen en een positieve instelling zoekt hij altijd naar de beste mogelijkheden voor de klant. Hij krijgt energie van het uitzoeken en doorgronden van lastige vraagstukken en zet dit graag om in begrijpelijke taal. Yorick is leergierig en wordt erg enthousiast van nieuwe (fiscaal gerelateerde) ervaringen. Hij voelt zich daarom bij Jongbloed Fiscaal Juristen samen met ervaren collega’s precies op zijn plek. Als kind opgegroeid in de positie waar Jongbloed Foundation zich juist veel voor inzet, maakt deze plek voor hem extra bijzonder.

Hij is fiscaal breed georiënteerd maar heeft een bijzondere interesse in de fiscale kant van vastgoed. Van positionering in een BV-structuur tot bijvoorbeeld de gevolgen voor de btw en/of overdrachtsbelasting bij transformatie van (kantoor)panden.

Opleidingen

  • HBO Accountancy (HAN te Arnhem)
  • Post-HBO AA (HAN te Arnhem)
  • Register Belastingadviseur
  • Master Fiscaal Recht (RuG te Groningenen)

Specialiteiten

  • Vastgoedadvies
  • DGA-advies
  • Fiscale scans MKB ondernemingen
  • MKB advies
  • Omzetbelasting

Nevenactiviteiten

  • (Aankomend) bestuurslid en penningmeester van Goor Collectief

Contact

Deel deze pagina

Laatste update op 19-09-2023
Artikel gemaakt op 18-09-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Yorick Huiskes

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap