Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Remi Begari

Remi Begari

Na 5 jaar mijn opleiding in Groningen te hebben genoten, heb ik drie jaar geleden Noord-Nederland verruild voor het mooie bekende Twente, waar mijn familie gevestigd is. Mijn grootste hobby’s zijn hardlopen, zaalvoetbal en reizen. Bij mij staan samenwerking en relaties voorop. Ik investeer mijn tijd dan ook graag in relaties met familie, vrienden en klanten. Mijn enthousiasme, lach en gedrevenheid is erg aanstekelijk, dus een oplossingsgericht advies is aan mij toevertrouwd.

Na mijn opleiding Fiscaal Recht in Groningen te hebben afgerond, ben ik mijn carrière begonnen bij een adviespraktijk en een law tech company. Daarna heb ik drie jaar als loonheffingenspecialist voor Deloitte en EY gewerkt, waar ik mijn passie voor de fiscaliteit combineerde met een voorliefde en verregaande interesse voor data, technologie en digitalisering. Sinds oktober 2020 heb ik de overstap naar Jongbloed Fiscaal Juristen gedaan. Vanuit deze rol voer ik met klanten gesprekken, adviseer ik hen en draag ik actief bij aan de continue optimalisatie van onze dienstverlening.

Waarde toevoegen en organisaties verder helpen in een snel veranderende wereld waar fiscaliteit en digitalisering centraal staan is waar mijn passie ligt. Ik bereik op basis van vertrouwen het beste resultaat voor mijn klanten. Als fiscaal jurist ben ik uw contactpersoon voor alle vragen op het terrein van de loonheffingen en inkomstenbelasting.

Specialiteiten:

  • Remi is dé specialist op het gebied van loonheffingen en werkt veel in de non-publieke sector.
  • Remi wordt gezien als de expert op het gebied van de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)

Lid van: Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Email: r.begari@jongbloed.tv

Telefoon: 088 027 00 00

Laatste update : 11-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Kantoor Onze mensen Remi Begari

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap