Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier : Kantoor Onze mensen Pim Koopman

Pim Koopman (Belastingadviseur)

Pim heeft tijdens de opleiding Fiscaal Recht & Economie aan Hogeschool Saxion in Enschede voor het eerst kennis gemaakt met het belastingvak. Gedurende zijn stage in 2017 bij LENS accountants in Raalte (inmiddels opgegaan in KroeseWevers), is het vak hem daadwerkelijk gaan intrigeren. Na afloop van deze stage is hij, naast het laatste jaar van zijn studie, gestart op de fiscale afdeling van de Jong & Laan. Gedurende deze periode binnen de Jong & Laan is hij er achter gekomen dat zijn interesse en ambitie op het gebied van de fiscaliteit voornamelijk ligt binnen het advieswerk. Hierdoor heeft hij de keuze gemaakt om over te stappen naar een kantoor met voornamelijk gespecialiseerde fiscalisten en belastingadviseurs, om zo zichzelf te ontwikkelen en verder door te groeien als adviseur. Naast deze uitdagende baan, is hij bezig met het afronden van de master Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Pim wil met zijn doorzettingsvermogen het onderste uit de kan te halen en heeft het glas altijd halfvol.

Specialiteiten

  • Advisering MKB-ondernemers
  • Bedrijfsopvolgingen
  • Herstructurering, fusies en splitsingen
  • Fiscale geschillen en procedures
  • Inbreng in de bv

Contactgegevens Pim Koopman

Worstelt u nou met een fiscaal vraagstuk? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met Pim op, via onderstaande contactgegevens.

Email: p.koopman@jongbloed.tv

Telefoon: 088 027 00 00

Laatste update : 19-10-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Kantoor Onze mensen Pim Koopman

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap