print sitemap zoeken disclaimer contact

Pim Koopman

Pim voelt zich als een vis in het water in de dga-adviespraktijk en helpt u graag (op een fiscaal zo vriendelijk als mogelijke wijze) uw ondernemingsstructuur optimaal te (her)structureren. 

Tijdens zijn bachelor Fiscaal Recht & Economie heeft Pim voor het eerst écht kennis gemaakt met het fiscale vak. Ten tijde van zijn stage bij LENS accountants in Raalte (inmiddels opgegaan in KroeseWevers), is het vak hem daadwerkelijk gaan intrigeren. Na afloop hiervan is hij daarom direct gestart op de fiscale afdeling van de Jong & Laan. Gedurende zijn periode binnen de Jong & Laan is hij er achter gekomen dat zijn interesse en ambitie op het gebied van de fiscaliteit voornamelijk ligt binnen het advieswerk. Hierdoor heeft hij de keuze gemaakt om over te stappen naar een kantoor met louter gespecialiseerde fiscalisten en belastingadviseurs, om zo zichzelf verder te ontplooien als adviseur. Naast deze enerverende baan heeft hij destijds tevens zijn master Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. 

Met een minder dan optimaal resultaat neemt Pim geen genoegen en het glas is bij hem altijd halfvol. In zijn vrije tijd zoekt Pim graag de gezelligheid op, daarnaast houdt hij van reizen en een goed potje voetbal.

Specialiteiten

  • Dga-adviespraktijk
  • Omzetting van rechtsvormen (bijvoorbeeld inbreng in bv)
  • Bedrijfsopvolgingen
  • Werknemersparticipaties
  • (Her)structurering van uw ondernemingsstructuur

(Relevante) Opleidingen/ cursussen

  • Verdiepingscursus dga-advisering (Sdu Licent Academy)
  • Master Fiscaal Recht (Rijksuniversiteit Groningen)
  • Bachelor Fiscaal Recht & Economie (Hogeschool Saxion)

Contactgegevens Pim Koopman

Worstelt u nou met een fiscaal vraagstuk? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met Pim op, via onderstaande contactgegevens.

Email: p.koopman@jongbloed.tv

Telefoon: 088 027 00 51

Deel deze pagina

Laatste update op 12-05-2022
Artikel gemaakt op 26-09-2019
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Pim Koopman

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap