Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier : Kantoor Onze mensen Maurice van der Graaf

Prive
Ik ben geboren en getogen in het mooie Twente. Naast mijn passie voor voetbal besteed ik mijn vrije tijd graag in de sportschool.
Ik ben altijd opzoek naar uitdaging en hou niet van stilzitten. Met mijn gedrevenheid, flinke dosis humor en resultaatgerichtheid kom ik samen met de klant tot een passend advies!

Zakelijk


Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn opleiding Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool Saxion te Enschede. Voor mijn studie heb ik stage gelopen bij KroeseWevers.
Gedurende mijn stage heb ik een interesse en ambitie ontwikkeld op het gebied van belastingadvies.
Het is daarom een bewuste keuze geweest om te starten als Junior Belastingadviseur bij een gespecialiseerd belastingadvieskantoor om mijzelf te ontwikkelen en verder te groeien als adviseur!

Laatste update : 19-10-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Kantoor Onze mensen Maurice van der Graaf

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap