print sitemap zoeken disclaimer contact

Madeleine Brugman

Na het afronden van mijn Master Nederlands recht met als specialisatie Economisch publieks- en bedrijfsrecht, heb ik mijzelf fulltime toegelegd op de paardensport. Met als resultaat dat ik van 1992 -2013 ben opgenomen in A/B kader hippische topsport. Binnen de paardensport ben ik tien keer Nederlands kampioen geweest in de discipline springsport en eventing en heb ik als onderdeel van het Nederlands team aan 10 EK’s deelgenomen en hier ook enige medailles behaald. Helaas heb ik als gevolg van een stofwisselingsziekte gedwongen afscheid moeten nemen van de hippische topsport.

Mijn interesse in het fiscale vak werd getriggerd door een artikel over belastingen en paarden van Dennis Jongbloed in het Military Magazine. Dit heeft mij, na een stage bij Damsté Advocaten en Notarissen doen besluiten om een Master fiscaal recht te gaan studeren aan Nyenrode Business University. Van deze studie zit ik inmiddels in de afrondende fase. Tijdens de studie loop ik met veel plezier stage bij Jongbloed Fiscaal Juristen, waar de combinatie van mijn passie voor paarden en fiscaliteit prachtig samenvallen.

Specialiteiten

  • Fiscus en topsport
  • Inkomstenbelasting
  • BTW

Deel deze pagina

Laatste update op 24-09-2021
Artikel gemaakt op 27-11-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Madeleine Brugman

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap