print sitemap zoeken disclaimer contact

Karen van der Struik

Na de afgelopen jaren werkervaring te hebben opgedaan in verschillende branches als office manager werd het voor mij tijd om een nieuw hoofdstuk te schrijven. Ik kwam in gesprek met een paar leuke mensen van Jongbloed Fiscaal Juristen. Een leuke club toegankelijke mensen. Een positieve uitstraling. Een fijne sfeer. Een goede energie. Dus heb ik volmondig ‘ja’ gezegd tegen Jongbloed Fiscaal Juristen en ben op 1 november 2023 begonnen.

De rol van office manager vervul ik met veel plezier en enthousiasme. Een mooie centrale rol, waarbij ik mijn voldoening en energie uit het ontzorgen van de organisatie en mijn collega’s haal.
Een verbindende rol waarbij aandacht voor mens en detail belangrijk is.

Als office manager ben ik betrokken bij de ondersteuning m.b.t. de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Ondersteuning in de breedste zin van het woord. Met mijn nuchtere en vrolijke mindset probeer ik elke dag een goede invulling te geven aan deze mooie ‘spin in het web rol’. Heerlijk als er veel uitdaging, dynamiek, en niet te vergeten humor, in de werkdag zit.

Vrije tijd en hobby's

  • Vrienden en familie: in mijn vrije tijd ben ik een sociaal en gezellig dier en ga ik graag de hort op met family & friends.
  • Tennis: regelmatig sla ik een balletje op de baan (toernooitjes, competities, niks is mij te dol). Waarbij na afloop een hapje en drankje met teamgenoten niet ontbreken.
  • De kleine man: maar het allerliefste besteed ik in mijn vrije tijd veel aandacht aan mijn (tiener)zoon Stef. Vaak ben ik langs de lijn te vinden om zijn keeperskunsten te aanschouwen op de velden van Vogido. FC Twente moedigen we samen aan.
  • Vakanties: samen van torenhoge glijbanen in een waterpretpark naar beneden roetsjen was wel één van de highlights dit jaar. Maar mijn grote favoriet blijft het uitwaaien aan zee, samen voetballend op een strand.

Opleidingen

  • HBO Management, Economie en Recht (Hogeschool van Utrecht) 

Contact

Deel deze pagina

Laatste update op 05-11-2023
Artikel gemaakt op 05-11-2023
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., haar medewerkers en of haar vestigingen/deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Karen van der Struik

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap