Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Dennis van der Veen

Dennis van der Veen

Ik zit in de laatste fase van de studie Fiscaal Recht en heb hiervoor gewerkt bij een accountantskantoor. Aangezien mijn interesses volledig op het gebied van belastingrecht liggen, heb ik bewust de keuze gemaakt om over te stappen naar gespecialiseerd belastingadvieskantoor.

Ik ben bijzonder geïnteresseerd in formeel belastingrecht, maar schuw ook uitdagingen op andere vakgebieden niet. Naast formeel belastingrecht houd ik mij onder meer bezig met loonheffingen. Ik richt mij zowel op bezwaar- en beroepsprocedures, als op advisering.

Ik ben een fanatiek karatebeoefenenaar en -leraar. Deze sportmentaliteit probeer ik in mijn werk ook mee te nemen. Een andere passie van mij is muziek.

Specialiteiten

  • Formeel belastingrecht
  • Bezwaarprocedures
  • Beroepsprocedures
  • Loonheffingen

Contact:

Telefoon 088 027 00 50

E-mail: d.vanderveen@jongbloed.tv

Laatste update : 15-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Kantoor Onze mensen Dennis van der Veen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap