print sitemap zoeken disclaimer contact

U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Dennis van der Veen

Dennis van der Veen

Dennis studeerde fiscaal recht en heeft een voorliefde voor formeel belastingrecht. Hij bijt zich graag vast in complexe dossiers, waarbij het belang van de klant nooit uit het oog wordt verloren. Door een combinatie van analytische vaardigheden en een kritische houding, komt hij snel tot de kern van het probleem en werkt hij van daaruit naar het beoogde resultaat. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden is hij uitstekend in staat om ingewikkelde, juridische materie eenvoudig te verwoorden.

Streeft boven alles naar een oplossing die past bij de klant en die (verdere) geschillen voorkomt. Dat kan via een schikking zijn, maar ook door middel van een fiscale bezwaar-/beroepsprocedure. Bij het behartigen van de belangen van zijn klanten werkt hij als een pitbull, die niet snel opgeeft en tot het uiterste gaat voor zijn klant. Daarbij verkiest Dennis een professionele, persoonlijke benadering van zijn klanten boven een werkwijze waarbij de klant slechts een dossiernummer is.

Opleiding

  • Fiscaal recht (Nyenrode Business Universiteit)

Specialiteiten

  • Formeel belastingrecht;
  • Informatie- en administratieverplichtingen;
  • Informatiebeschikkingen;
  • Boeteoplegging;
  • Navordering en naheffing;
  • Procesrecht;
  • Bezwaar- en beroepsprocedures.

Contact

Telefoon 088 027 00 52

E-mail: d.vanderveen@jongbloed.tv

Laatste update : 24-09-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Dennis van der Veen

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap