print sitemap zoeken disclaimer contact

U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Arjan Goorhuis

Arjan Goorhuis

Geboren in het Achterhoekse Neede.  Daar mijn hele jeugd onbezorgd doorgebracht.  Na de studietijd gaan wonen in Haaksbergen, waar ik nog steeds woonachtig ben.

Vanuit Haaksbergen veel moeten reizen voor het werk. In 2010 besloten om mijn werk wat dichter bij Haaksbergen te zoeken zodat ik wat meer tijd kan besteden aan mijn dochter en zoon.

Naast dat ik mij kan uitleven in het werk, geldt dat eveneens voor mijn vrije tijd.  Ik mag graag na werktijd tennissen, squashen, mountainbiken en hardlopen.

Zelf ben ik niet meer actief op het voetbalveld, maar kan er van genieten om mijn zoon te zien voetballen en mijn dochter te zien hockeyen.

Begonnen bij KroeseWevers en na 2 jaar bij PriceWaterhouseCoopers (PWC) in dienst getreden. Daar vele  jaren gewerkt voor grote (inter-)nationale bedrijven, waaronder grote energiemaatschappijen.

In april 2010 vervolgens mijn loopbaan voortgezet bij Ten Kate Huizinga Accountants + Belastingadviseurs dat per 2018 is opgegaan in Mazars. In al die jaren veel specialisatie opgedaan in de zogenaamde tax compliance werkzaamheden.

Per 1 september 2019 in dienst bij Jongbloed Fiscaal Juristen als senior belastingadviseur

Specialiteiten

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Tax accounting

Informatie Arjan Goorhuis

E-mail

Telefoon 088 027 00 50

Laatste update : 11-01-2021
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier :Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Onze mensen Arjan Goorhuis

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap