print sitemap zoeken disclaimer contact

Samenwerking Belastingaangifteshop

Belastingaangifteshop is een platform welke diverse aangiften opstelt voor particulieren en ondernemers. Het platform (van 15 belastingadviseurs) werkt landelijk en verzorgt aangiften inkomstenbelasting, erfbelasting en vennootschapsbelasting voor belastingplichtigen. De aangiften worden digitaal, via Teams of bij de klanten thuis verzorgd door 15 (erkende en gediplomeerde) belastingadviseurs.

Belastingaangifteshop werkt ondermeer voor de politievakbond ACP. Er worden jaarlijks ruim 2.500 aangiften verzorgd waarbij de gemiddelde klantbeoordeling een 8,5 is. Belastingaangifteshop helpt zowel particulieren als ondernemers in heel Nederland tegen scherpe tarieven.

Voor complexe vraagstukken kunnen de adviseurs de fiscalisten van Jongbloed Fiscaal Juristen raadplegen, tevens zullen wij cursussen gaan verzorgen voor de aangesloten belastingadviseurs. Belastingaangifteshop.nl is lid van het Register Belastingadviseurs. Hierdoor zijn onze belastingadviseurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Wij bieden u graag en professionele hulp bij het verzorgen van uw belastingaangifte, dit zowel voor particulieren als ondernemers.  

Voor verdere informatie kunt u kijken op www.belastingaangifteshop.nl.

Vragen over belastingaangifteshop?

Vul uw naam en contactgegevens in en wij nemen contact met u op.


Deel deze pagina

Laatste update op 10-01-2022
Artikel gemaakt op 05-01-2022
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.
U bevindt zich hier : Jongbloed Fiscaal Juristen Kantoor Algemene info Persberichten Samenwerking Belastingaangifteshop

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap