Volg ons op:

U bevindt zich hier : Kantoor Mensen Robin Steenman


Twitter Updates

Robin Steenman (1971)

Sinds 2014 heeft fiscaal advocaat Robin Steenman – met behoud van zelfstandigheid en onafhankelijkheid – een strategische alliantie met Jongbloed Fiscaal Juristen.

Doel is rechtsbijstand te bieden aan mensen, bedrijven en instellingen, die contact met Jongbloed Fiscaal Juristen zoeken omdat zij (mogelijk) strafrechtelijk vervolgd worden wegens douane- of belastingfraude.

Robin is een specialist op dit terrein. Er kan door ons volledige rechtsbijstand worden geboden in ‘gewone’ belastingprocedures die worden gevoerd bij onze hoogste belastingrechter, de Hoge Raad. Als advocaat kan Robin in dergelijke procedures - indien nodig - pleiten bij de Hoge Raad.

Robin voltooide drie universitaire studies:

Na enige jaren in een financiële functie gewerkt te hebben, startte hij in 1999 als fiscalist op een advocatenkantoor. Hij ontdekte daar al snel dat hij de meeste voldoening haalt uit het bijstaan van mensen, bedrijven en instellingen die een geschil hebben met de Belastingdienst of daarvoor vrezen, en heeft zich daar volledig op toegelegd. Hij is sinds 2000 advocaat en heeft sinds 2011 zijn eigen kantoor, Steenman Advocatuur.

Opleidingen

Specialiteiten

Nevenactiviteiten

Artikel datum : 21-12-2013 | Artikel laatst gewijzigd : 18-09-2017

© 2018 Jongbloed Fiscaal Juristen