Actueel fiscaal nieuws over Corona

print sitemap zoeken disclaimer contact

Vacatures
U bevindt zich hier : Kantoor Mensen Pim Koopman

Pim Koopman (Belastingadviseur)

Privé

Geboren in de zomer van 1996 en van begin af aan woonachtig in het Sallandse dorpje Broekland. Mijn hobby’s wat betreft sportiviteit zijn voetbal en fitness, daarnaast mag ik graag een gezellig hapje eten en sapje drinken met vrienden of familie. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik een sociale,- hardwerkende- en ambitieuze levensgenieter ben, die niet snel opgeeft. 

Zakelijk

Tijdens mijn opleiding Fiscaal Recht & Economie aan Hogeschool Saxion in Enschede heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het belastingvak. Gedurende mijn stage in 2017 bij KroeseWevers in Raalte (destijds LENS accountants), is het vak mij daadwerkelijk gaan intrigeren. Na afloop van deze stage ben ik, naast het laatste jaar van mijn studie, gestart op de fiscale afdeling van de Jong & Laan, vestiging Zwolle. Tijdens mijn werkzaamheden binnen de Jong & Laan ben ik er achter gekomen, dat mijn interesse op het gebied van de fiscaliteit voornamelijk ligt binnen het advieswerk. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar een kantoor met voornamelijk gespecialiseerde fiscalisten en belastingadviseurs, om hopelijk mijzelf verder te ontwikkelen als adviseur. Naast deze uitdagende baan, ben ik bezig met de (pre-) master Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Met mijn doorzettingsvermogen probeer ik - waar gewenst - altijd het onderste uit de kan te halen. 

Contact Pim Koopman

Worstelt u nou met een fiscaal vraagstuk? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op!

Email

Telefoon 088 027 00 51

Laatste update : 07-01-2020
Dit artikel (of blog of voorbeeldovereenkomst) is met aandacht en zorgvuldigheid geschreven, maar bevat informatie van algemene en informatieve aard. De informatie in dit artikel kan, afhankelijk van de omstandigheden van uw specifieke geval, niet of verminderd van toepassing zijn. De informatie in dit artikel dient derhalve niet als fiscaal/juridisch advies te worden beschouwd. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en of haar vestingen/ deelnemingen aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit het artikel.

Deel deze pagina

U bevindt zich hier : Kantoor Mensen Pim Koopman

Jongbloed Fiscaal Juristen - Disclaimer - Zoeken - Sitemap