Volg ons op:

Twitter Updates

Aangifte in de wijk

Op 27, 28 en 29 maart tussen 18:00 en 21:00 uur organiseert BUURT-OKÉ in samenwerking met Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. drie avonden in Wijkcentrum Lumen aan de Velveweg 54 in Enschede, waar bewoners uit Enschede hun belastingaangifte 2017 kunnen laten verzorgen.

Waarom doen we dit?

BUURT-OKÉ helpt bewoners in en rondom het huis en spant zich in om de sociale betrokkenheid in wijken en buurten te verhogen. Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. ondersteunt dit mooie initiatief om de buurt te verbinden en werkt geheel belangeloos mee.

Hoe kun je je aanmelden?

Deelnemers kunnen zich vóór 23 maart aanstaande aanmelden door een e-mail te sturen naar info@buurt-oke.nl. Men ontvangt een bevestiging per e-mail van de ingeplande datum en het tijdstip. Er is beperkte beschikbaarheid, dus vol-is-vol. De aangifteactie is alleen bestemd voor particulieren en de belastingaangifte zal ter plekke samen met de belastingadviseur online ingediend worden.

Meer informatie is te vinden op www.buurt-oke.nl/belasting-actie. U kunt ook contact opnemen met Wob ten Hoeve op 06 - 4626 0905, info@buurt-oke.nl

Wat gaan we doen?

De actie houdt in dat particuliere wijkbewoners voor € 50 hun belastingaangifte kunnen laten invullen door een belastingadviseur / fiscaal jurist.Deelnemers ontvangen tevens een jaarabonnement op BUURT-OKÉ en een “kroonring”. Dit is een handig ophangsysteem om plastic afvalzakken netjes op te hangen aan lantaarnpalen.

Artikel datum : 13-03-2018 | Artikel laatst gewijzigd : 19-03-2018

© 2018 Jongbloed Fiscaal Juristen