Boekenonderzoek Belastingdienst

Deskundige hulp van ervaren fiscaal juristen, waardoor u nooit teveel zult betalen en weer rustig kunt gaan slapen.

Wij worden wekelijks benaderd door klanten en accountantskantoren met het verzoek om hen te adviseren bij een boekenonderzoek van de Belastingdienst. Wij merken dat veel ondernemers een fiscaal boekenonderzoek als een nachtmerrie ervaren. De boekhouding wordt compleet doorgelicht en elk detail wordt onder de loep genomen. De accountant heeft vaak een beperkte expertise en is niet de specialist voor dit soort complexe onderzoeken. Bij ons kantoor werken een tiental specialisten (fiscaal juristen / belastingadviseurs) die regelmatig ondernemers adviseren.

Voorbereiding boekenonderzoek

Wij merken dat ondernemers (en hun accountant) onvoldoende zijn voorbereid op een boekenonderzoek. De rechten en plichten die de ondernemer heeft zijn vaak onbekend. Als je geen ervaring hebt met boekenonderzoeken zal dit al snel zorgen voor hoge naheffings- of navorderingsaanslagen. Daarnaast ontbreekt vaak de kennis en ervaring, waardoor onzekerheid bij de ondernemer ontstaat. Het onderzoek ingaan met een ervaren fiscaal jurist geeft dan veel rust en comfort, daarnaast zorgt dit ervoor dat u niet wordt geconfronteerd met onnodig hoge aanslagen.

Hulp bij boekenonderzoek

Als u wordt geconfronteerd met een boekenonderzoek, neemt u dan gerust contact op. Dit kan telefonisch (053 - 432 72 00) of per e-mail.

Afspraak maken voor boekenonderzoek


Meer weten van boekenonderzoekAuteur(s) van boekenonderzoek


mr. D.J.B. Jongbloed Dennis).
Fiscaal Jurist, DGA

088 027 00 00
d.jongbloed@jongbloed.tv


Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.
Oldenzaalsestraat 125
7514 DP Enschede
, Overijssel


Deze pagina is aangemaakt op: 31-07-2015 13:40.
Laatst gewijzigd op: 17-02-2017 15:00

Meer over Jongbloed Fiscaal juristen

Twitter Updates

Volg ons op:

U bevindt zich hier : Kennisbank Boekenonderzoek